v
XTZ – Revolucionarna tableta, ki spremeni vsako zabavo v nepozaben vihar norih, adrenalinskih doživetij
Mislite, da ste videli že vse?? Pripravite se na noro doživetje! XTZ tablete vam pomagajo pri stopnjevanju in pospeševanju zabavne izkušnje. Te nove ‘generacija X’ tablete vam bodo spremenile vaše razpoloženje v pravo dozo adrenalina, tako boste plesali in se razmetavali po plesišču celo noč!! Na karkoli ste že čakali, XTZ ima vse.

Končno so tukaj tablete, ki so na voljo po celem svetu. XTZ tablete so naravne, tako vas napolnijo z naravno energijo. Ob tem se vam ne bo naredila luknja v žepu, kar se tiče financ. Samo ena tableta je dovolj, da boste uživali 6 ur.
XTZ – Boljša rešitev, kot Ecstasy!
Tablete Ecstasy vam omogočijo veliko energije, vendar niso najbolj prijazne zdravju. Imajo lahko kratkoročne učinke, kot so: škrtanje zob, slabost, meglen pogled, podhlative ali pretirano potenje. Poveča se tudi utrip srca in krvni pritisk, pojavijo se tudi krči in ostale stvari pri katerih je treba biti izjemno previden. Lahko se zgodi tudi dehidracija in hipertermija, posledično to zelo slabo vpliva na levice, jetra in povzroči kardiovaskularne napake. Dolgotrajna uporaba Ecstasyja pa škoduje tudi celicam, ki proizvajajo serotonin, ki je izjemno pomemben pri regulacijah razpoloženja, apetitu, bolečini, spominu in učenju.

XTZ je tako naravna tableta in ne vsebuje nobenih škodljivih kemikalij. Posledično tudi nima stranskih učinkov ter je popolnoma varna za uživanje. Ecstasy pa vsebuje tudi MDMA, ki je prepovedan v večini držav. XTZ pa nikakor ne vsebuje MDMA, BZP ali TFMPP, tako da je legalna v vseh državah. Sedaj lahko končno uživate podobno zadevo, kot je Ecstasy, le da je legalna in neškodljiva.

XTZ je na voljo tako v stekleničkah, kot tudi v pripročnih paketkih v katerih je 10 kapsul. Tako vam bo XTZ vedno na voljo.

Oddaljeni ste le telefonski klic.
Pokličite sedaj na našo brezplačno številko: +1 800-208-0798 (samo za državljane ZDA)
Our Contact number:
+1 518 512-0784